info@bredeschoolsoest.nl 035 - 609 92 70

Kennismaken

Bent u benieuwd naar onze school en wilt u graag een kijkje komen nemen, dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en vertellen wie we zijn en waar we voor staan.

Naar school

Voor het eerst naar school gaan is voor veel kleuters een spannende gebeurtenis.
Uw kind mag daarom eerst vijf ochtenden komen wennen. Dit kan vanaf zes weken voor zijn of haar vierde verjaardag. U krijgt van tevoren een uitnodiging van de leerkracht.

Aanmelden nieuwe leerling

Als u uw zoon of dochter wilt laten inschrijven, dan kan dat door telefonisch een afspraak te maken met onze directeur Petra Toor (035 – 609 92 70).

Definitieve aanname van een nieuwe leerling vindt altijd plaats na een gesprek met de directeur.

In principe is elk kind welkom op de Egelantier. Het openbaar onderwijs is voor iedereen toegankelijk. Wij willen en blijven dit grondbeginsel van het openbaar onderwijs onderschrijven en uitdragen. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor een kind bij ons niet op zijn of haar plek is.